tirsdag 7. desember 2010

Kontor prosjektet.

Dette er et prosjekt som har vært planlagt en stund. Vi har hatt en "mellomgang" i kjelleren, som tidligere har vært brukt som "værksted". Her har vi en stund planlagt og lage kontor, slik at vi får pc'er ol ut fra soverommet. Dessverre så tar prosjektene våre litt tid å gjennomføre for tiden da graviditeten min har vært svært så tung og mye av ting som skal gjøres både daglig og prosjekter har falt på gubbelille.

Men nå har vi i allefall fått issolert ytterveggen, satt på panelplater og balt tak og vegger. :O)


 I og med at dette er et kjellerrom er taket noe lavere enn ellers i huset. Derfor valgte vi en blank hvit maling der for at det skal virke høyere. På veggen har vi valgt en helt matt maling. Dette er en Lady Pure Color. Vi skal male kjellerstua i samme maling, men det er et mye større rom og der har vi valgt skyggeblå. En helt nydelig farge, vi ville gjerne ta igjen fargen på kontoret som man må gå igjennom for å komme til kjellerstuen. Så her valgte vi også skyggeblå men i 2 nøyanser lysere. Og må si den ble lekker :O)
Her er bilde av døren som skal bli kontorpulten vår. Dette er egentlig en gamel eikedør fra huset til mine foreldre, men siden de ikke brukte den fikk vi den :O) Jeg tenkte og pusse den og gi den et malingstrøk hvit og så eldes den litt igjen. Vi har fått tillagd en glassplate som skal opp på og beina blir bukker fra Ikea. Gleder meg veldig til dette blir ferdig.

Vinduene dere ser ved siden av skal henge i tappehuset når dette er malt og skal brukes som fotorammer.

Voggen under skal også males og må stå klar til lillegull kommer.

Klems Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar