tirsdag 7. desember 2010

2 søndag i advent

Jaja, dette innlegge kommer jo litt sent. Men her har hele familien slitt med en karftig forkjølelse den siste tiden så her går det litt på halvtolv.

Helgen ble brukt til mye innekos.
Lørdag bakte vi pepperkaker, det var kjempekoslig. Selv om jeg kanksje ikke føler at det ble de mest tradisjonelle pepperkakene med aper, elefanter,Taj Mahal ol. Men gode ble dem :O)
Jeg fikk også lagd Vanilje Fuge, den var kjempe god og kan absolutt annbefales. Oppskriften finner dere her: http://www.passionforbaking.com/blog/2010/11/10/vanilla-fudge/
På søndag fikk vi kjøpt juletre og de to andre her fikk akt litt.

Tidligere i uka fikk jeg lagd ribberull :o) Det er ingen ting som dufter så av jul som å lage julepålegg.Klems Heidi

2 kommentarer:

  1. Her blir det mye godt til jul;o)) Så deilig å ha komt skikkelig i gang. Her blir det baking i helgen, samt handling av gaver. En koselig tid vi er inne i nå. Nyt den skikkelig;o))
    Ha en flott helg.
    Klem fra Solveig

    SvarSlett
  2. Tusen tusen takk :) det setter jeg veldig pris på at du sier. Takk for at du følger meg :) Jeg er så dårlig til å kommentere tilbake...men jeg prøver å sjerpe meg. Søt datter du har...virkelig flittig ser jeg...som mammen sin...lenge siden jeg laga sylte du....sånn e det når man begynner å bli gammel :) hi hi...ha en fin fin uke !!

    SvarSlett