torsdag 9. juni 2011

Som tiden flyr og lykkelige bruktfunn :O)

Det er utrolig som tiden flyr!! Kan ikke tro at det snart er 1,5 mnd siden sist jeg la inn noe her.. For oss er mai og juni fylt med bursdager, både 1 og 2 stk hver uke så det er nok ikke så rart tiden flyr.

Av prosjektene er jeg straks ferdig med Emilies nye rom :O) Mangler kun gardiner og henge opp litt på veggene, når det er gjort kommer bilder.

Så over til dagens utskeielser :O) Hedda og jeg har vært hos "skrotnissen" i dag. Jeg er på jakt etter "den perfekte" kontorstolen, dessverre fant jeg ikke den i dag. Men jeg kom meg nå ut med 2 "gameldagse" fluktstoler, en gammel sink bøtte,en grøn glass mugge og en "sølv bolle". Etter å ha kranglet litt med å få dette inn i bilen og kommet meg på veien, stakk jeg innom butikken SOS Gjenbruk. Dette er er en gjenbruksbutikk der alt av penger går uavkortet til et barnehjem i India. Alt de selger er donert og alle som jobber der gjør det gratis.  Og her har de masse flott!!  Og selvfølgelig var det jo noe som ble med hjem derfra også ;O)

Her kommer bilder fra dagens "fangst"

 Disse flukt stolene skal trekkes om og jeg vurderer å male dem grå. Så nå blir det en tur på stoff og stil snart. På den ene står det: Made in DDR.
Bøtten skal i hagen og få en lavendel, muggen i bakgrunn blir nok god å ha til bla iste en varm sommerdag :O)

Denne kisten var jo bare fantastisk søt, må nå innrømme at jeg har en hvis kiste "fetisj". Jeg bare elsker dem ;O)Det kommer nok mer bilder av tingene når de kommer dit de skal, og utetingene når det ikke renger så mye.Klems Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar